top of page

Силен старт за бранда "Horoscopia"

Изключително силен старт за бранда "Horoscopia". За по-малко от 3 дни сайтът се налага като един от най-успешните в бранша. Голяма вълна от интерес предизвика неговото пускане на онлайн пазара. В класацията на BGTop, където участват над 53 хиляди сайта "Horoscopia" се класира в Топ 15, а в раздела с "Услуги" убедително заема първа позиция.

Екипът на "Horoscopia" залага на иновативни методи за работа, по които не се работи в други сайтове и се надяват интересът да продължи. Потребителите могат да очакват поне още 2 нови раздела (2 нови услуги) след 15-ти Юни, когато сайтът ще започне да предлага платени услуги, като стремежът е насочен в посока за създаване на възможно най-ниските цени и още по-високо качество на услугите, освен това постоянно ще има ексклузивни промоционални предложения, насочени както към вече създаденият кръг от клиенти, така и към новите такива.

Следете постоянно сайта, за да останете информирани. Може да гласувате за бранда всеки ден, като по този начин подкрепяте развитието му - използвайте този линк : http://bgtop.net/vote/1496246180

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page